Nikko Locastros “In the bag” med sin nya sponsor Westside discs – Video

Inför säsongen 2020 så har Nikko Locastro skrivet på för Westside Discs. Detta är den mest kända spelaren som spelat för Westside Discs som ingår i den s.k. Trilogin tillsammans med Latitude 64 och Dynamic Discs. Det innebär egentligen att alla deras discar tillverkas av Lat64 upp i Skellefteå i norra Sverige. Westside Discs ägs också av både Lat64 och Dynamic Discs.

Det har vart många rykten och mycket snack om vad Nikko kommer kasta med då han nu kan välja mellan alla discar från trilogin. Nyligen släpptes Nikkos 5! första signaturdiscar som bestod av Ahti, Fortress, Longbowman och Gatekeeper i Tournament-X plast samt Anvil i den nya BT Hybrid. Detta gav ju en föraning om vad han gillar och kommer kasta.

Igår släpptes också en första “In the bag” med Nikko där vi kan se vad han idag har valt att kasta. Får se om detta till att säsongen börjar på riktigt. Videon kan ni se nedan.

Jag vill också redan nu förbereda er på en Giveaway på Discgolfkanalens Facebooksida som kommer upp imorgon som man koppla till detta inläggs huvudperson. Missa inte detta imorgon.

Med vänlig hälsning, Discgolfkanalen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *